About us

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om nieuwe manieren te verkennen om geweldige schilderijen te maken, en iedereen te laten zien hoe gemakkelijk het is. Mijn schilderijen zijn het resultaat van maanden van schilderen en experimenteren en ik wil niet stoppen totdat ik perfectie heb bereikt.

Hoe ben je begonnen met schilderen? Ik heb altijd graag geschilderd en ik heb altijd al een grote interesse gehad in natuur- en natuurkunst. Mijn eerste ervaring met schilderen was via een vriend van mij dat ik ontmoette in een kunstshow die ik ging naar op de universiteit. Deze vriend leerde me hoe ik een doek te maken van gerecycled materiaal, en toen ik begon te leren over acrylverf, was ik meteen verslaafd. Heb je ooit geschilderd voor de kost? Ik heb altijd een zeer sterke interesse gehad in het maken van kunst voor mezelf, maar heb nooit de kans gehad om als kunstenaar te werken. Bent u toegelaten tot professionele kunstwedstrijden? Nee, maar ik heb gewerkt als freelance fotograaf voor mijn werk, en af en toe als studio assistent en voor een paar tentoonstellingen, maar heb mijn ware passie nog niet gevonden.

Toen ik in 2019 met deze blog begon, schilderde ik de muur van mijn moeder. In het jaar 2015 heb ik een muur geschilderd van mijn familie en vrienden en de huizen van mijn beste vrienden. Gedurende die tijd realiseerde ik me dat ik niet weet hoe ik deze schilderijen moet maken zonder kwast. Dus begon ik een blog.

Sinds ik deze blog in 2015 ben begonnen heb ik meer dan 200 schilderijen gemaakt. Ik heb een aantal nieuwe schilderen ideeën. Deze keer besloot ik mijn kennis over schilderen en fotografie te combineren, om mijn technieken in de fotografie te ontwikkelen. Mijn belangrijkste onderwerp is hoe je een schilderij te doen met een borstel. Ik heb veel ideeën, die gebruikt kunnen worden om mooie kunstwerken te maken. Het is heel moeilijk om al mijn ideeën uit te leggen. Er zijn een heleboel tips die ik zou willen delen met de gemeenschap. Ik weet niet hoe ik de vragen die anderen hebben moet beantwoorden.

Carrière

Toen ik klaar was met school besloot ik naar de verfschool te gaan. Het was het moeilijkste wat ik deed toen ik door het proces ging met alle mensen die wilden schilderen zoals ik en de druk.

Zodra ik het proces begon te begrijpen, dacht ik na over wat ik zou doen als ik in jouw situatie was, wat mijn doelen zouden zijn als persoon en kunstenaar. Ik denk dat als je niets anders te doen hebt, probeer iets te maken waar je van houdt en gepassioneerd over voelt, probeer dan een kunstwerk te maken dat je inspireert en vermaakt. Probeer zoveel mogelijk te doen waar je van houdt. Je moet proberen na te denken hoe een leven en een carrière in de kunst zou zijn en waarom je van kunst houdt en kunstenaar wilt worden. Ik denk dat veel mensen zo geobsedeerd zijn door hun eigen baan en het werk dat ze doen, dat ze de kunstkant van de dingen niet zien. Ze denken ook vaak dat de manier waarop ze eruit zien en voelen het soort werk zal bepalen dat ze doen.