Dus we testen

We streven ernaar om het proces van tekenen in Photoshop zo eenvoudig mogelijk te maken, en we doen dit door ons werk toegankelijk te maken voor iedereen.

Als we het over de technologie hebben, beperken we ons niet tot tekenen met dezelfde tools die we elke dag gebruiken. We richten ons op nieuwe ontwikkelingen in tools van digitale kunstenaars en proberen dezelfde hoge kwaliteit te bieden als de kunstenaars. Daarom hebben we in 2013 de eerste digitale werkplaats opgericht: "Digital Art Made Easy". Het doel is om een brede, gemakkelijk te begrijpen introductie te bieden in de digitale kunstwereld. De workshop omvat: Photoshop, Illustrator, InDesign, Inkscape, GIMP en meer. We presenteren ook enkele workshops die gebaseerd zijn op onze eigen tools, maar die nuttig zijn voor een algemeen publiek, zoals de workshops "digitale beeldverwerking" (de enige workshop met de nieuwste ontwikkelingen).

De Kunstworkshop

De Art Workshop geeft nieuwe tools een kans om de wereld te zien. De workshop brengt de getalenteerde kunstenaars samen die van over de hele wereld komen om hun werk persoonlijk te zien.

We maken gebruik van een breed scala aan tools en processen, maar we gebruiken een minimum aan wetenschappelijk jargon en het gebruik van jargon kan een belemmering zijn bij het testen met preciezere tools en procedures. Onze gereedschappen zijn ook ontworpen voor de meest effici├źnte toepassing van verf en niet voor specifieke esthetische doeleinden. Onze blog is voor mensen op zoek naar informatie over de tools en processen die worden gebruikt in onze reviews en testen, en een plek om uw eigen ervaringen en meningen te delen. We zullen ook posten over schilderen tools om de kwaliteit van onze beoordelingen te verbeteren en iedereen te helpen hun eigen vaardigheden en kennis te verbeteren. We zijn trots op onze onbevooroordeelde beoordelingen. We proberen geen artiesten te scoren op basis van hoe goed ze zijn. We nemen geen standpunt in over hoeveel u moet betalen voor uw kunstwerk.

In eerste instantie zorgt onze analist ervoor dat je verf koopt die je in je ogen zien, en ze gaan je auto niet controleren op lood, of door je kofferbak kijken om je schilderwerk te controleren. Maar ze krijgen een goede, eerlijke beoordeling van de verf van je auto, verfkwaliteit en de verfklus die je net hebt gekocht.

Zo testen we bijvoorbeeld onze analist en andere professionals in het veld op kwaliteitsverf. We testen op oppervlaktekwaliteit, lakkwaliteit, kleur en dikte, en op onvolkomenheden zoals verfchips, vlekken en deuken. We gebruiken professionele verftesters om onze tests uit te voeren. We hebben honderden professionele schildertesters die we gebruiken om onze kwaliteitsverf te testen. We maken ook gebruik van een groot netwerk van professionele testers in het veld, dus als we kwaliteitsverf testen gedaan, we weten hoe onze auto doet en hoe anderen doen. We hebben honderden auto's getest.