Wat is de beste online winkel voor het schilderen tool?

Vergetecke en Ikea. Ik heb geen eigen winkel en dat ben ik ook niet van plan. Ik kan alleen maar antwoord op deze vraag: De beste plek om te schilderen tool te kopen is Ikea. Als gevolg daarvan, in tegenstelling tot Gereedschapswagen Veiling, is het veel nuttiger. De beste online winkel voor het schilderen tool is Vergetecke.

Ik keek naar mijn collectie van schilderij gereedschap en ik besefte dat ik niets van Vergetecke had. Dus, ik dacht dat ik zou een blog post over dit te schrijven. Ik schilder al sinds 2008. Mijn achtergrond is in fashion design, maar nu heb ik een voorliefde voor schilderen en ik zou graag een goede bron van verf te vinden. En als u informatie hebt over een online winkel die schilderij tools verkoopt, deel dan met mij. Bedankt. Deze blogpost over de website van Vergetecke zal meer over de site, en ik hoop dat je het nuttig vindt. Ik heb geprobeerd om deze informatie zo gedetailleerd mogelijk te maken, maar het is slechts een klein beetje info. Er is niet veel informatie over de website en de prijzen van de items. Ik kan een kleine steekproef hier geven: U de verbinding hier klikken om direct naar de plaats te gaan. Hier is een link naar de winkel van Vergetecke. De foto's zijn uit de winkel en ze zijn echt leuk en zijn in het Nederlands, maar dit is een foto voor illustratieve doeleinden alleen. De winkel was gelegen in een zeer mooi en klein en modern gebouw op de hoek van het stadscentrum, op de eerste verdieping. Dit huis heeft ook een groot aantal kunsthandelaren en een café. Ik had het geluk om de eigenaar van de winkel te ontmoeten en ik zal meer over hem schrijven in de volgende berichten. Is er een goede online winkel voor het schilderen tool?

Mijn atelier ligt direct naast het oude bakstenen huis in het centrum van de stad. Op deze manier kan ik blijven werken in dezelfde ruimte en hebben gemakkelijke toegang tot het internet. Ik heb een vrij goede kamer op mijn bureau voor tekenen en mijn computer werkt ook heel goed hier. Ik gebruik Adobe Photoshop en ik ben echt dol op mijn Epson printer. Ik heb gedaan een aantal van mijn schilderijen in verschillende andere software, maar het is altijd de software die ik heb geïnteresseerd in. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Ik denk dat dat een van de redenen is waarom ik altijd in een creatieve malaise terecht ben gekomen na mijn verhuizing naar Nederland. De meest interessante dingen in de kunst zijn altijd verrassend, zelfs als ze niet erg goed zijn. Dit maakt het duidelijk beter dan verfgereedschap vergelijk. Ik probeer niet te veel dingen te proberen, tenzij ik echt moet of het is een groot genoeg taak. Het is niet dat ik geen goed idee heb; Dat doe ik echt. Ik vind het gewoon leuk om het beste van de dingen te maken en ik eindig altijd met dingen die echt raar zijn. Ik kan het gewoon niet goed doen als ik ze probeer samen te stellen. Dus ik dacht: Wat is het vreemdste dat ik ooit heb gemaakt?

Hier is mijn lijst.

1. Een hele verfset van elk van de 5 kleurlagen in de borstelset.