Wat kan breken op schilderij tool?

Het is jouw hand. Je vingers. Je vingers zijn de reden waarom je niet schilderen met je andere hand. Het is dus waarschijnlijk logischer dan App Platform. Je moet een schilderij tool die niet breken op je vinger te vinden. Hier is mijn lijst van top 10 beste schilderij tools, die u gebruiken als een upgrade.

1. Ik gebruikte het beste gereedschap van mijn hand - het potlood te tekenen.

2. Ik gebruikte mijn handen en voeten voor het schilderen. Ik heb geen probleem om te schilderen met mijn voeten en armen.

3. Ik gebruik borstels op alle gebieden van mijn leven: tekenen, schilderen en tuinieren. Ik heb veel borstels en borstels gemaakt van verschillende materialen. Ik begon met houten borstels. Ik hou van het idee van het gebruik van verschillende soorten materialen om schilderijen te maken. Ik schilder met behulp van een verscheidenheid aan borstels, meestal met hout, plastic, hars en zelfs metaal. Mijn borstelcollectie bestaat uit veel verschillende soorten en verschillende materialen. De reden voor het maken van deze blog over schilderen tools is dat ik graag mijn ervaringen en het werk dat ik doe delen. Overweeg ook een verfgereedschap vergelijk vergelijking. Er is altijd iemand in mijn kunstgalerie, die mijn borstels en de materialen die ik gebruik wil kopen. Als ik het over borstels heb, gebruik ik vaak het woord 'rubber'. Het is de meest voorkomende manier om een borstel te laten werken. En het is iets waar ik niet echt veel ervaring in heb. Dus probeer ik een blog te maken over schildergereedschappen die rubber als ingredi├źnt kunnen gebruiken, zodat de materialen langer dan een paar minuten mee kunnen gaan. Ik probeer de prijzen laag te houden, zodat ik niet veel mensen hoef te vragen om mijn spullen te kopen.

Ik heb al een heel behoorlijk schilderij tool, het heet "The Rubber Brush". Het maakt gebruik van een rubberen tip en een dunwandige borstel. Het is gemaakt in twee delen. Ik gebruik een oud paar houten borstels, de houten uiteinden zijn gesneden met een schaar, zodat ze passen bij de oude houten handgrepen. De oude handgrepen zijn gemaakt met zwartgeblakerde nagels. Een nieuw paar borstels is gemaakt met behulp van dezelfde methoden als de oude en de houten uiteinden worden vervangen door een dikke ommuurde rubberen tip gemaakt met wat houtlijm. De oude houten uiteinden worden ook verwijderd en vervangen door dikke rubberen uiteinden die zijn gelijmd aan een dikwandige houten handvat. In een typische installatie zal ik gebruik maken van drie van deze borstels voor elk schilderij (de laatste is degene met de dikke ommuurde handvat). Ik laat meestal een borstel op een oppervlak voor de volgende sessie. De rest van de borstels worden gebruikt voor het polijsten en polijsten van het oppervlak van een schilderij. Ik schilder al drie jaar en ben erg goed geworden in mijn vak.